DS Kysten


DS Kysten Nasjonal historie, regionalhistorie og kulturhistorie gjennom 110 år DS Kysten ble sjøsatt ved Trondhjem Mekaniske Verksted i 1909. Hun debuterte som dronningen av Trondhjemsfjorden, som den raskeste lokale «dampen» langs Trøndelagskysten mellom Namsos og Trondhjem - sågar den første med elektrisitet ombord. Skutas 110-årige historie er deretter en seiling gjennom tidsepoker og hendelser langs viktige linjer i nasjonens og samfunnets utvikling.

A. Wilhelmsen Foundation støtter DS Kysten for å få skuta i drift og bevare kulturhistorien.


Visiting address:

Beddingen 8 Aker Brygge
0250 Oslo, Norge

 

Postal address:

Postboks 1583 Vika

 0118 Oslo, Norge

Kontakt person Marie Kassel 

La oss høre fra deg

Denne siden bruker informasjonskapsler/cookies 

All rights reserved A.Wilhelmsen Foundation ©